Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optimalnost iskorištenog prostora koje ove kuhinje pružaju daju prednost da u maloj kuhinji imate sve što vam je potrebno i sve vam je nadohvat ruke.

Nord kuhinje blok imaju iverale i okove koji su visoko kvalitetni te će time dugi niz godina omogućiti da izgledaju kao nove. Također su specifične po tihom zatvaranju, takozvanom soft closing. U velikoj većini ove kuhinje imaju i element koji je predviđen za ugradnju nape, no možete odabrati i blok kuhinju koja ne predviđa ugradnju nape.

Preko dva desetljeća nord izrađuje, dizajnira i nudi blok kuhinje koje će zadovoljiti visokom kvalitetom i vrlo širokom ponudom kuhinja ne samo u segmentu blok kuhinja, veći i u segmentu kuhinja u kompletu, modularnih kuhinja, te malih kuhinja sve ovisi što je potrebno za vaš prostor.

Nord kuhinje blok akcije

Akcije koje se određuju za Nord kuhinje blok mogu biti razne i periodično se objavljuju. Potrebno je redovito pratiti akcije koje Nord nudi za svoje proizvode. U katalogu online ovisno o vrsti namještaja koji tražite ili nekog drugog proizvoda možete pronaći široki izbor ponude.

Nord blok kuhinje možete pronaći kod brojnih partnera ove tvrtke koje također mogu određivati akcijske cijene za Nord kuhinje blok, pa se tako može raditi i o rasprodaji kuhinja jer uskoro dolaze novo dizajnirane kuhinje pa je potrebno rasprodati količine prethodnih dizajnerskih rješenja.

Ukoliko plaćate gotovinom također možete ostvariti određene gotovinske popuste do čak 10%, uglavnom većina plaća karticama na rate pa se popusti na gotovinu podrazumijevaju kao prednost za gotovinski način plaćanja. No najbolje je otići u obližnju trgovinu namještaja koja ima kuhinje ovog proizvođača i raspitati se o akcijskim cijenama, no to možete učiniti i na službenoj web stranici ovog hrvatskog proizvođača namještaja i drugih proizvoda za uređenje doma.

Nord kuhinje blok cijena

Pitate se kolika je cijena za blok Nord kuhinje, s obzirom da se radi o dizajnerskim kuhinjama. No uz svoje proizvode u ponudi imaju i druge proizvođače kao ovlašteni zastupnici. Cijena svakako ovisi o tome što ćete odabrati kao svoju novu blok kuhinju. Kuhinje su visoko kvalitetne i optimalno iskorištavaju prostor, te je sve na dohvat ruke, sa prilagodljivom visinom i gornjih i donjih elemenata.

Prije nego pitate za cijenu trebate znati da su svi proizvodi testirani na 80.000 otvaranja, da kuhinje imaju otpornost na otiske prstiju, da se za izradu koristi korpusni iveral, te da sve kuhinje imaju soft close princip zatvaranja elemenata.

Nord kuhinje su proizvod hrvatske proizvodnje i rokovi dostave su vrlo kratki, naravno ukoliko ne naručujete po mjeri izradu. U usporedbi sa kuhinjama drugih proizvođača koje možete pronaći na tržištu kuhinjskog namještaja cijene se uklapaju tržišnim uvjetima. No, kako su kuhinje nešto što ne kupujemo svaki mjesec dobro razmislite hoćete li platiti manje za lošiju kvalitetu koja će trajati kraće ili ćete platiti neznatno višu cijenu za visoku kvalitetu koja će trajati desetljećima.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Modularne kuhinje

Modularne kuhinje

Modularne kuhinje su kuhinje koje se kombiniraju po elementima prema vašim potrebama. Možete odabrati elemente koji su vam potrebni s obzirom na prostor u kojem modularnu kuhinju želite smjestiti. Kad

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

13 + 13 =