Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Harvey Norman kuhinje

Harvey Norman kuhinje

Blok Harvey Norman kuhinje

Blok Harvey Norman kuhinje možete pronaći u trgovinama Harvey Norman, ali i online u web shopu Harvey Norman. U odjelu na webu za blok kuhinje naći ćete veliki izbor Harvey Norman kuhinje koje prekrivaju samo jednu zidnu plohu. Blok kuhinje su tome i namijenjene da na jednom zidu imate kompletnu kuhinju a ostatak prostora koji se nadovezuje na kuhinju može biti blagovaona ili nastavak na dnevni boravak, ovisno o rasporedu kakav imate u svom domu.

Blok kuhinje može pronaći sa aparatima ili bez aparata ukoliko već imate aparate. Također postoje različite boje koje mogu biti mat ili sjajne ili čak visoki sjaj. Dekor same kuhinje može biti i u nekom drvetu na primjer hrastu u kombinaciji sa drugim površinama sjajnim ili mat bojama.

Od aparata koje Harvey Norman kuhinja može uključivati su ploča za kuhanje, pećnica, hladnjak zajedno sa zamrzivačem, napu, te sudoper sa koritom koji nije aparat, no mnogi prodavači znaju isključiti korito sudopera kao i ostale aparate pa to morate posebno nabavljati.

Blok Harvey Norman kuhinje akcije

Akcije koje Harvey Norman kuhinje imaju možete pronaći u katalogu sa ostalim akcijama. Harvey Norman daje veliku pažnju svojim kupcima pa tako rođendanskom akcijom koja u najnovijem katalogu možete pronaći sve dostupne akcije. Harvey Norman kataloge možete primati i putem maila na redovnoj bazi te ćete tako uvijek biti informirani što je u ponudi i za koje proizvode se nude akcijske cijene.

Akcijske cijene se ne odnose samo na Harvey Norman kuhinje već u ponudi možete pronaći svoje omiljene proizvode koje si već odavno želite priuštiti. Ujedno u katalogu možete dobiti informacije i o novim proizvodima iz drugih kategorija namještaja ili drugih vrsta proizvoda.

Kupovinom blok kuhinje ili nekih drugih proizvoda dobivate i poklon karticu u nekoj vrijednosti koju možete iskoristiti prilikom sljedeće kupovine. Harvey Norman nagrađuje svoje kupce i doista vodi računa da kupci budu zadovoljni i kvalitetom i cijenom. Potražite još nekoliko dana traje rođendanska akcija kojom se slavi 11 godina poslovanja.

Blok Harvey Norman kuhinje cijene

Cijene za blok Harvey Norman kuhinje ovise o veličini, materijalu aparatima, broju elemenata koje su uključeni u odabranu kuhinju. Ono što je važno prilikom odabira kuhinje da kuhinja koju ste odabrali odgovara dimenzijama i instalacijama u vašem prostoru. Nadalje cijena će ovisiti o tome kakvu kuhinju želite, te koliko ste novaca spremni odvojiti prilikom nabavke kuhinje.

Cijene se mogu kretati od par tisuća kuna do preko dvadesetpettisuća kuna, naviše. Naravno sve ovisi što želite kupiti, kupujete li kuhinju sa aparatima ili bez aparata. Trebate razmišljati i troškovima dostave i montaže kuhinje, jer obično je najbolje da vam kuhinju montiraju stručnjaci koji se razumiju u dostavljenu vam kuhinju koju će postaviti točno onako kako treba.

Stoga nemojte štedjeti na plaćanju montaže Harvey Norman kuhinje jer će ovom uslugom vaša kuhinja biti postavljena onako kako treba i u vrlo kratkom roku, te se vi sami nećete trebati mučiti sa montiranjem osim ako sami niste stručnjaci za montažu.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

8 + 1 =