Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Male kuhinje

Male kuhinje

Male kuhinje gdje ih kupiti

Male kuhinje su doista male i mogu zadovoljiti prostor od samo 1,5 do 2 metra kvadratna. Zapravo mogu se postaviti i na jedan metar kvadratni. Ovakve kuhinje od elemenata imaju samo osnovno ormariće i sudoper. U takve kuhinje paprati poput hladnjaka, perilica suđa ne stanu pa ukoliko želite imati te aparate smjestit ćete ih negdje drugdje blizu kuhinje.

Malu kuhinju možete potražiti i kupiti u gotovo svim trgovinama namještaja iako je možda izbor sužen jer uobičajeno u domovima postoji dovoljno prostora da se smjesti kuhinja sa svim potrebnim elementima i aparatima.

No, ukoliko je prostor u koji želite smjestiti kuhinju malen, onda vam i trebaju male kuhinje. Prvo potražite na web trgovinama kako biste uštedjeli na vremenu u svojoj potrazi za malom kuhinjom. Provjerite dimenzije u svom domu jer kod malih kuhinja je svaki centimetar važan, pa prema dimenzijama odaberite kuhinju koja će vam odgovarati i koja će vam se sviđati, te zadovoljiti vaše potrebe.

Male kuhinje akcije

Male kuhinje također možete u raznim akcijama, naročito zato što potražnja za njima nije velika pa ponekad u trgovinama stoje na zalihama i trgovci su svjesni da ih neće prodati ukoliko ne spuste cijene. Stoga se trgovci često odluče na razne popuste kako bi prodali ove tipove kuhinja koje zapravo se rijetko prodaju.

No, u malim stanovima prostori za kuhinju su mali, pa će vas možda zadovoljiti blok kuhinja koja ima i aparate jer vaš prostor to dopušta. No, nisu svi te sreće, ponekad će kuhinja imati samo ono osnovno.

Rasprodaje su također oblik akcija u kojima možete dobiti sniženja i to značajnijih iznosa, pa male kuhinje možete nabaviti već za par tisuća kuna ili i za manje iznose. Pripazite na kvalitetu kuhinje od kojeg materijala je izrađena kako ne bite platili malo za kuhinju a zapravo plaćate lošiju kvalitetu za manje novaca. Ponekad je i kupovina rabljenih kuhinja rješenje jer ljudi kada mijenjaju kuhinje stare kuhinje prodaju po niskim cijenama.

Male kuhinje cijene

Cijene koje se određuju za male kuhinje nisu u pravilu visoke, ponekad ćete platiti par tisuća kuna za malu kuhinju, a ponekad puno manje. Sve ovisi gdje kupujete, ovisi o kvaliteti, no ovisi i o broju elemenata i eventualno aparata poput ploče za kuhanje. Čak i najmanja kuhinja može imati ploču za kuhanje i mali hladnjak ukoliko je kuhinja tako dizajnirana.

Ukoliko naletite na neku rasprodaju ili akciju male kuhinje mogu se dobiti za vrlo malo novaca jer svrha akcija i rasprodaja je da se mala kuhinja proda. Stoga pratite kataloge i web stranice trgovina namještaja i zasigurno ćete naići na povoljno rješenje koje neće biti skupo i zadovoljit će vaše potrebe.

Cijene ovakvih kuhinja ukoliko kupujete rabljenu kuhinju mogu biti zadovoljavajuće i izbor vam kod rabljenih malih kuhinja može biti širi nego ponuda novih kuhinja u trgovinama namještaja, stoga ne zaboravite provjeriti i oglasnike i grupe na društvenim mrežama gdje se oglašavaju prodaje namještaja.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

2 + 11 =