Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Mima kuhinje

Mima kuhinje

Mima kuhinje blok i što je kuhinjski blok?

Kuhinjski blok ili isto tako blok kuhinja se može opisati kao kompaktna i isto tako praktična kuhinja koja ima sve što Vam je potrebno nadohvat ruke. Ona sadrži kuhinjske aparate, prostor za pohranu namirnica, prostor za pohranu suđa i mjesto za pripremu hrane. Blok kuhinje se mogu opisati kao kuhinje manjih dimenzija koje su namijenjene manjim prostorima poput garsonijera ili apartmana. Kuhinjske blokove nalazimo već kao gotove kuhinje, no oni se mogu kombinirati. Mima kuhinje blok u svojoj ponudi nude obje mogućnosti.

Tko bi se trebao odlučiti na kupnju navedene kuhinje? Kao što je navedeno, blok kuhinja je idealno rješenje za malene prostore, što ih čini savršenim izborom za sve one koji žive sami, kao i za one koji iznajmljuju apartmane. Navedena kuhinja se najčešće kupuje kao gotov proizvod s određenim rasporedom elemenata, no postoji i mogućnost promjene ukoliko to kupac zaista želi. Mima kuhinje Vam nudi široki izbor blok kuhinja koje su dizajnirane da se savršeno ukope u bilo koji životni prostor.

Mima kuhinje blok i što sve sadrži kuhinjski blok?

Mima kuhinje blok nudi kuhinje koje dolaze s ili bez aparata, što će utjecati na samu cijenu i izgled kuhinje. Većinski dio ponude opada na kuhinjske blokove sa kuhinjskim aparatima kao sudoper, perilica suđa, ploče za kuhanje, pećnica i hladnjak. Iako možda zvuči puno za malenu kuhinju, raspored je napravljen s praktičnim i logičnim stilom koji omoguće funkcionalnost. Navedene kuhinje po dizajnu jesu manje, no one mogu ponuditi istu funkcionalnost kao i veće kuhinje – i to sve bez prevelikih kompromisa ili naknadnih troškova.

Mima kuhinje blok su namijenjene za svačiji ukus, ali i džep. One mogu savršeno funkcionirati u svakodnevnoj primjeni ili za povremeno korištenje, ovisno o Vašim životnim navikama, kao i potrebama. Što je potrebno uzeti u obzir prije uzimanja navedene kuhinje? Njihova cijena je svakako najveći mamac mnogima, no važno je uzeti u obzir iskoristivost i otpornost takve kuhinje. U Miminoj ponudi blok kuhinja možete pronaći razne dizajne, boje, materijale. One najčešće dolaze u linijskom obliku, ali mogu doći i u L obliku po potrebi.

Mima kuhinje blok i koji blok je idealan odabir?

Kod kuhinje, najbitnija stavka je njena praktičnost ali i dizajn. Blok kuhinje se mogu staviti u otvoreni prostor, one se mogu nadovezivati s ostatkom doma, mogu biti različitih tonova. Mima kuhinje blok dolaze u dva oblika, linijskim i u obliku L. Linijski kuhinjski blokovi su raspoređeni uzdužno, što znači da ostavljaju dovoljno prostora za pripremanje hrane i skladištenje. Fronte su često izrađene od izdržljivog iverala koji odaje lijep, kvalitetan i funkcionalan dojam. Ovakva kuhinja je idealna za dom ili apartman. Sama cijena ovakve kuhinje će kretati od 5.600 kuna bez dodatnih aparata.

Sljedeća opcija je kuhinjski blok u obliku slova L. Navedena kuhinja će biti prostrana i praktična i dat će savršenu kombinaciju kvalitete i dizajna. U navedenom scenariju, svi elementi dolaze sa soft close mehanizmom i kuhinja je građena od iverala i iverice. Cijena navedene kuhinje s aparatima će se kretati od 7.999 kuna nadalje. Mima kuhinje blok nudi veliki izbor navedenih kuhinja, što znači da Vas očekuju detaljni opisi kao i slike kako one zaista izgledaju u prostoru. Za dodatne savjete uvijek se možete obratiti službi za korisnike ili svratiti do salona namještaja.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

15 + 14 =