Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Njuškalo kuhinje

Njuškalo kuhinje

Njuškalo kuhinje, kupnja rabljene kuhinje

Kupovina i opremanje nove kuhinje nije nikako jeftini projekt, štoviše, riječ je o jednom od najskupljih preuređenja u kućanstvu. Želite novu kuhinju ali niste spremni izdvojiti poveću svotu novaca? Zašto ne bi otvorili Njuškalo kuhinje i razmotrili kupnju rabljene kuhinje? Navedenim možete spasiti svoji budžet i osvježiti svoji prostor. Mnogi se groze navedene ideje jer česti su primjeri gdje se prodaju dotrajale kuhinje koje su već dale sve od sebe, no upornim pretraživanjem možete pronaći dobar deal.

Njuškalo kuhinje nudi rabljene i nove kuhinje, što znači da možete pronaći i izložbene primjerke iz salona namještaja koji se prodaju po simboličnim cijenama. Na ovaj način možete uštediti gotovo 70 % svog budžeta i ostatak novaca uložiti u neke druge/sitne detalje. Kako kupiti rabljenu kuhinju? Prvi korak je mjerenje Vaše postojeće kuhinje i utvrđivanje što Vam je zapravo potrebno. Poželjno je da poznajete prostor koji preuređujete, da znate na kojim mjestima su instalacije, visinu kuhinje i stropa, raspored. Nakon što ste učinili sve navedeno, možete se baciti u pretraživanje kuhinje.

Njuškalo kuhinje, odabir najbolje opcije

Ako Vam ponuda Njuškalo kuhinje izbaci zanimljiv rezultat neke rabljene kuhinje, tada morate biti svjesni sljedećih stavki: Kuhinja će sigurno pokazivati znakove trošenja, kuhinja sigurno nije idealnog rasporeda, kuhinji će trebati određena promjena. Ukoliko ste spremni na konfiguriranje i prilagođavanje izgleda, tada morate uzet u obzir materijal od kojeg je kuhinja napravljena. Da li se isplati ulagati u korištenu kuhinju? U granicama normale da. Njuškalo kuhinje će Vam već preko fotografije reći da li oštećenja postoje i kolika su, ukoliko ne, to ćete i sami vidjeti na razgledavanju koje je presudno.

Trošenje unutarnjih dijelova kuhinje je normalno, kao i oštećenja koja su nastala oko sudopera. No, ako kuhinja pokazuje poveća oštećenja na elementima kao oticanje ili pojavu mjehurića, tada bi trošak zamjene mogao biti nešto skuplji. Isplati li se na kraju kupiti rabljenu kuhinju? Odgovor je da, iako ćete potrošiti ponešto vremena da pronađete onakvu kuhinju koja bi Vama odgovarala u prostoru. Rabljene kuhinje čine savršen “Uradi sam” projekt, što je danas iznimno popularno. Kao što smo i naveli, Njuškalo ne nudi samo rabljene kuhinje, već i nove kuhinje po nešto dostupnijim cijenama.

Njuškalo kuhinje, ulaganje u novu kuhinju

Kupnja rabljene kuhinje može i ne mora biti noćna mora. Većina kuhinja koja se prodaje na Njuškalo kuhinje su kuhinje koje su bile prethodno korištene, no još uvijek imaju mogućnost uporabe. Naravno, nećete razmatrati stare i dotrajale opcije kojima je potrebno poptpuno osvježenje, već ćete razmatrati solidne opcije koje zahtjevaju minimalno ulaganja. Najbolja su opcija kuhinje koje dolaze iz apartmana jer su minimalno korištene i često su pristojne kvalitete. Kuhinje iz domaćinstva često sadrže veće tragove korištenja i traže dosta rada.

Svakako bi najbolja opcija bila da uhvatite izložbeni primjerak kuhinje koji se prodaje radi nove postave. Takva kuhinja sadrži minimana oštećenja, no potrebna je naknadna kupnja uređaja. Njuškalo kuhinje svakako donosi veliki izbor novih i korištenih kuhinja, kao i mogućnost kupnje samo određenih aparata ili elemenata. Zašto je dobro razmotriti rabljene kuhinje? One Vam mogu uštediti par tisuća kuna i mogu postati zanimljiv projekt. No, pri odabiru navedenih kuhinja trebate obratiti pozornost na njihovo stanje i izračunati si moguća ulaganja.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

2 + 11 =