Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Dan kuchen kuhinje

Dan kuchen kuhinje

Zašto odabrati Dan kuchen kuhinje?

Kada razmatramo uzimati novu kuhinju, često nam na pamet padnu razni saloni namještaja koji često nude akcijske ponude, ili razni stolari koji se bave izradom po mjeri. Na tržištu namještaja poznajemo i specijalizirane trgovine namještaja, točnije, trgovine koje se bave proizvodnjom i prodajom isključivo kuhinja i kuhinjskih aparata. Jedna od tih trgovina je i Dan kuchen. Zašto razmotriti i potencijalno odabrati Dan kuchen kuhinje? Navedene kuhinje su proizvedene sa strane stručnih timova koji su specijalizirani za opremanje kuhinja. U navedenoj trgovini možete pronaći sve što Vam je potrebno za Vašu novu kuhinju, kao i besplatne savjete koji Vam mogu pomoći pri idealnom odabiru.

Dan kuchen Hrvatska je ovlašteni zastupnik te distributer Dan kuchen-a iz Austrije, što znači da njihovim odabirom dobivate samo vrhunske kuhinje. Zašto odabrati Dan kuchen kuhinje? Navedena trgovina Vam može ponuditi: Prvoklasnu uslugu, educirano i stručno osoblje koje će Vam rado objasniti svaku nejasnoću, uslugu besplatnog projektiranja uz trodimenzionalni prikaz u najboljim programima za crtanje i projektiranje, besplatni dolazak u dom i izmjeru sadašnje kuhinje, besplatnu isporuku nove kuhinje po dogovorenom terminu.

Dan kuchen kuhinje ponuda

Pošto je riječ o specijaliziranoj trgovini koja se bavi isključivo kuhinjama i kuhinjskim materijalom, postavlja se pitanje kakva je ponuda? Dan kuchen kuhinje su karakteristične po svom jedinstvenom i modernom dizajnu. Svaki model kuhinje ima odabrano ime i karakteristike u opisu. Što ovo znači, da li je dostupno više stilova? Možemo pronaći moderne kuhinje koje se mogu prilagoditi po Vašim željama i potrebama. Dan kuchen kuhinje su karakteristične po svom izgledu i funkcionalnosti, što nam daje do znanja da je riječ o kuhinjama koje nećemo pronaći u klasičnim salonima namještaja.

Posjetom njihovoj web stranici možete vidjeti kako se kuhinje rade po mjeri klijenata i kako možete birati između 10-ak kuhinja koje imaju različite stilove i funkcionalnost. Osim kuhinja, možete pronaći i mehanizme kao i opremu za ladice. Ono što je svakako inovativno i drugačije je mogućnost kombiniranja raznih potrebnih alata u Vašu kuhinju. Primjerice, možete zatražiti izradu police u kojoj će se nalaziti dostupna i funkcionalna mesoreznica. Navedena trgovina svakako diže kuhinju na drugi nivo, a navedeno su prepoznali i brojni klijenti.

Dan kuchen kuhinje cijena

Postavlja se pitanje da li su specijalizirane trgovine za kuhinje skuplje od salona namještaja? Odgovor je da. Dan kuchen kuhinje se razlikuju po kvaliteti, stilu izrade, materijalima i funkcionalnosti. Da li je isplativo uzimati kuhinju na ovakav način? Svakako, jer dobivate kuhinju za cijeli život. Koja je cijena Dan kuchen kuhinje? Prilikom izrade kuhinje po mjeri, u obzir morate uzeti određene mogućnosti koje će na kraju utjecati na sveukupnu cijenu. Najtočniji iznos ćete dobiti nakon projektiranja kuhinje po mjeri. Dan kuchen raspolaže s 1200 različitih elemenata, i nemoguće je samo od oka napraviti okvirni iznos.

Ukoliko Vas interesiraju navedene kuhinje, tada je najbolje da zatražite izradu vlastitog plana ili projekta kuhinje koji će Vam pokazati kolika je cijena željene kuhinje. Navedena izrada plana Vas ne obvezuje na kupnju, već je samo realan prikaz onoga što bi Vam najbolje odgovaralo. Iako mnogi saloni namještaja daju okvirnu cijenu po metru, stručnjaci u Dan kuchen-u smatraju kako to nije točna procjena cijene. Što dobivate s odabirom navedenih kuhinja? Dobivate 100% europski proizvod, certifikat koji pokazuje kvalitetu proizvodnje kao i montaže, dvije godine garancije na cjelokupnu kuhinju, pet godina garancije na metalne dijelove.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

15 + 3 =