Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Ikea kuhinje

Ikea kuhinje

Ikea kuhinje blok

Što su blok kuhinje, treba vam namještaj za kuhinju, imate jedan zid koji na koji biste mogli smjestiti svoju kuhinju. Blok Ikea kuhinje su savršeno rješenje za vaš prazan zid gdje treba doći vaša kuhinja. Iz velikog izbora Ikea kuhinja prema dimenzijama koje su vam potrebne možete izabrati blok kuhinju kakva vama treba i kakva se vama sviđa.

Blok kuhinje sadrže ormariće, ladičare, element sa jednostrukim ili dvostrukim sudoperom ovisno o prostoru u koji želite smjestiti kuhinju. Vi ćete prema dimenzijama sami odabrati elemente kuhinje koji su vam potrebni za blok kuhinju. Uz blok kuhinju možete nadoplatiti i kuhinjske aparate poput hladnjaka, štednjaka, perilice suđa, što sve ovisi kakav raspored u svom kuhinjskom prostoru imate i kako ćete rasporediti i uređaje i blok kuhinju.

Ikea kuhinje su poznate po svom jednostavnom izgledu i jednostavno načinu slaganja jednom kada dobijete isporuku blok kuhinje u svoj dom. Ove kuhinje možete složiti i sami te se pri tome dobro zabaviti.

Ikea kuhinje akcije

Ikea tvrtka svako malo ima akcije kojima prodaje svoje proizvode po sniženim i promotivnim cijenama. Akcije su i namijenjene tome da privuku kupce koji će ponudom akcije odlučiti se na kupnju Ikea kuhinje upravo u trenutku akcije jer žele platiti manje što u današnje vrijeme visoke inflacije je postala normalna pojava da svi kupujemo s popustima ako si nešto želimo priuštiti.

Nažalost, neki će trgovci prvo dignuti cijene pa onda stave akcije no takvih je srećom malo i sa sigurnošću možemo reći da Ikea ne pripada tom segmentu trgovaca. Kada Ikea kuhinje idu na akciju to su doista cijene sa popustima jer se akcije odobravaju zbog rasprodaje ili zbog toga što se na hrvatsko tržište plasira nova linija blok kuhinja pa se stari asortiman prodaje pod akcijom s ciljem da se rasproda.

Ako pratiti Ikea katalog redovno zasigurno ćete naići i na akcije za kuhinje te konačno kupiti kuhinju kakvu želite i složiti je u svoj dom.

Ikea kuhinje cijena

Ukoliko se koristite internetom pregledajte online katalog Ikea kuhinje, a ako vas posebno zanimaju blok kuhinje odaberite samo segment koji se odnosi na blok kuhinje. Unutar tog segmenta možete odabrati izbornik prema veličini, prema cijeni, prema raspoloživoj zalihi, prema boji, zapravo možete složiti svoj filtar da vam pokaže Ikea kuhinje na raspolaganju.

Ukoliko ste cjenovno ograničeni možete odabrati filtar blok kuhinja po rasponu cijena u okviru svog budžeta koliko ste namijenili odvojiti novaca za kupovinu kuhinje.

Raspon cijena za blok kuhinje je od tisuću do dvije, zatim dvije do tri tisuće, tri do četiri tisuće kuna, te iznad četiri tisuće kuna. Najveći izbor je naravno cjenovno iznad četiri tisuće kuna jer tu može ući i veći iznosi, no za osobe plićeg džepa na raspolaganju su kuhinje i po tisuću kuna. Za nekoga sa malim primanjima, tko se tek počeo kućiti i opremati svoj dom opcije blok kuhinja nižih cijena je prihvatljiva opcija naročito ako to nije trajno životno rješenje.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

8 + 9 =