Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Jysk kuhinje

Jysk kuhinje

Jysk kuhinje, kupovina u Jysk-u

Jysk je na hrvatskom tržištu poznat kao međunarodni maloprodajni lanac namještaja. Ono po čemu se Jyska ističe nad drugim salonima namještaja je njegov stil. Riječ je o Danskoj firmi koja je poznata po svom skandinavskom stilu uređenja. Iako na prvu možda mislite kako se skandinavski stil odnosi na hlade i čiste tonove, istina je sasvim drugačija. Jysk predstavlja prirodniji namještaj koji je dostupan za svako domaćinstvo. Što nam donose Jysk kuhinje? Iako je riječ o salonu namještaja, Jysk kuhinje ne pripadaju u navedenu ponudu.

Možemo pronaći ponudu koja je vezana za blagovaonicu i uređenje interijera kuhinje, ali ne pronalazimo same kuhinje. Nordijski tip uređenja je relativno novi pojam na hrvatskom tržištu, što znači da je našim korisnicima potrebno određeno vrijeme prilagodbe na drugačiji stil. Jysk nije jedini nordijski salon namještaja u Hrvatskoj, u navedenu kategoriju moramo ubrojati i slavnu Ikeu koja je često jaka konkurencija drugim nordijskim salonima namještaja. Da li navedeno znači da se Jysk ne bi smio uzeti u obzir pri uređenju kuhinje. Odgovor je ne.

Jysk kuhinje ponuda

Iako nam Jysk kuhinje ponuda ne izbacuje željene rezultate, to ne znači da navedeni salon namještaja trebamo prekrižiti. Što nam Jysk može ponuditi? Jysk kuhinje ne postoje, ali postoje Jysk blagovaonice koje nam mogu pomoći pri uređivanju bliskog prostora našim kuhinjama. Blagovaonicu možemo opisati kao središnje mjesto okupljanja u našim domaćinstvima. Blagovaona je prostor koji je rezerviran za svakodnevno korištenje, kao i prostor koji možemo koristiti za razna druženja. Što nam Jysk može ponuditi? Nove stolice, blagovaonski stol, blagovaonski set, konzolne stolove, kredence, komode, vitrine, barske stolice i stolove.

Sve navedeno možemo iskoristiti za stvaranje savršenog prostora za objedovanje. U ponudi nalazimo razne materijale koji se uklapaju u skandinavski stil uređenja: Hrast, orah, bukva ili industrijski stil u kojemu se koriste metal i staklo. U slučaju da se mučite s uređenjem Vaše blagovaone ili kuhinje, Jysk Vam nudi vodiče i blogove koji Vam mogu pomoći da steknete potrebnu inspiraciju za vlastito uređenje. Ono što je svakako idealno kod Jysk-ovog namještaja je sama činjenica da će se on uklopiti u bilo koji životni prostor jer je karakterističan po svojim tamnijim tonovima.

Jysk kuhinje cijena

Naveli smo kako Jysk kuhinje nisu u ponudi na domaćem tržištu, no to ne znači da navedeni salon ne nudi zanimljive opcije kod uređenja. Iako ne možete odabrati Jysk kuhinju, možete odabrati namještaj koji će se naći u Vašoj kuhinji ili blagovaonici. Jysk nudi praktičan i zanimljiv stil koji odiše funkcionalnošću. Jednostavnost je karakteristika koja krasi Jysk-ov namještaj, a i sami znamo kako je nekad manje zapravo više. Ne možemo Vam dati odgovor na pitanje koliko koštaju Jysk kuhinje, ali Vam možemo otkriti cijene blagovaonica.

Koliko će Vas koštati uređenje blagovaonice u Jysk-u? Ovisno o tome kakav stil preferirate. Jednostavni blagovaonski setovi koji su miks drvenog i industrijskog stila postižu cijenu od 1120 kuna. Nešto topliji tonovi prirodne izvedbe mogu postići cijenu od 6.000 kuna. Navedeni set se odnosi na stol i 4 stolice. Vlastiti set možete kreirati i sami uz pomoć odabira stolica i stola. Ako Vam je potreban i dodatni prostor za skladištenje, nije na odmet pogledati ponudu komoda i vitrina koje dolaze u drvenim izvedbama.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

9 + 8 =