Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Kuhinje akcija – gdje kupiti kuhinju po niskoj cijeni

Kuhinje akcija - gdje kupiti kuhinju po niskoj cijeni

Kuhinje akcija, kako odabrati idealnu kuhinju?

Kuhinja je veoma važan prostor u našem domu. Riječ je o prostoriji koja spaja korisnost i ljepotu, i često traži najviše truda pri uređenju ili kupnji. Kada odabirete novu kuhinju, nije dovoljno gledati samo natpise “Kuhinje akcija“, već je bitno razmotriti opcije koje Vam potencijalno najbolje odgovaraju. Naravno, svi mi želimo trendy i funkcionalne kuhinje, no moramo uzeti u obzir njihovu cijenu i da li se one kao takve uklapaju u naš stil života. Što se najviše odabire u stilu kuhinje? Bijele kuhinje s visokim sjajem su zadnjih godina popularni odabir, kao i kuhinje u kojima prevladavaju dva tona.

Kako odabrati najbolju kuhinju za sebe? Za početak, nemojte slijepo pratiti svjetske trendove u uređenju prostora. Pri uređenju nove kuhinje morate pratiti tri najbitnija faktora: Veličinu prostora, boju i materijal i osobe preferencije. Ako planirate uložiti u novu kuhinju, tada Vam preporučujemo da odvojite vremena i pogledate određene izložbene primjerke po raznim salonima namještaja. Poželjno bi bilo da znate i mjere kuhinje kako bi mogli zatražiti dodatnu pomoć stručnjaka. Kuhinje akcija nekada znaju imati poprilično zanimljive izbore, što Vam može olakšati pronalazak nove kuhinje.

Kuhinje akcija, od kojeg materijala odabrati kuhinju?

Osim samog izgleda i rasporeda, bitna stavka je materijal od kojeg je izrađena nova kuhinja. Morate imati na umu da su kuhinjski elementi i radna ploča nešto što ćete koristiti svaki dan i oni moraju biti izdržljivi. Stručnjaci će Vam vjerojatno savjetovati da uzmete u obzir materijale koji dobro ponose vodu, toplinu i masnoću. Naravno, kuhinju odabirete po funkcionalnosti. Danas na tržištu pronalazimo razne materijale koji izgledaju slično, no oni se itekako razlikuju po svojoj kvaliteti te cijeni. Morate imati na umu kada birate kuhinje akcija da one nisu bez razloga na akciji.

Navedeno ne znači da su sve kuhinje na akciji nekvalitetne, no većina ih je izrađena od jeftinijih materijala koji nemaju određenu kvalitetu. Kada vidimo natpis Kuhinje akcija ono se najčešće odnosi na kuhinje koje su izrađene od iverice ili oplemenjene iverice. Ovakve kuhinje su često cjenovno najpristupačnije, i donose veliki izbor dekora i boja, no nedostaci su manja otpornost na vlagu i naknadna briga oko bočnih rubova. Navedene kuhinje možemo pronaći po akcijskim cijenama već od 3.200 kuna bez dodatnih uređaja. Naravno, u ponudi se mogu pronaći i kuhinje od medijapana, akrila i furnira – ali isto tako možete očekivati i više cijene.

Kuhinje akcija, gdje kupiti novu kuhinju?

Kuhinje danas možemo kupiti u salonu namještaja ili se može napraviti kod stolara. Tvorničke ili stolarske kuhinje? Cijena kuhinje će uvijek prevagnuti oko navedene odluke. Kod stolara možete krenuti s jednom cijenom i završiti na sasvim drugoj cifri. Kod tvornički proizvedenih kuhinja iz salona nemate naknadnih iznenađenja po pitanju budžeta. Ukoliko tražite jeftiniju opciju i zanimate se za kuhinje akcija plan, tada su saloni s namještajem bolji izbor. U slučaju da tražite nešto unikatno i posebno, tada su stolari bolja opcija. Naravno, stolari isto tako mogu ponuditi određeni popust ili jeftiniju izvedbu. Gdje kupiti novu kuhinju?

Danas je tržište prepravljeno salonima za namještaj. Da posjetite bilo koju web stranicu od određenog salona namještaja, ugledali biste razne akcije na namještaj. Kuhinje akcija se najčešće odnosi na kuhinje po mjeri, ili na određene kuhinjske elemente. U navedenoj akciji su često dostupne kuhinje bez dodatnih uređaja, iako se zna pojaviti interesantna ponuda. Koliko ćete morati izdvojiti za novu kuhinju s uređajima? Cijena će prvenstveno ovisiti o vašim mjerama i odabranom materijalu/ stilu. Ukoliko planirate novu kuhinju, savjetujemo Vam da istražite što više opcija, jer cijene mogu varirati od salona do salona.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

8 + 6 =