Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Nolte kuhinje

Nolte kuhinje

Nolte kuhinje možete planirati i kombinirati prema svojim potrebama

Kupujete novu kuhinju, no, ne morate kupiti ono što vidite u izložbenim prostorima ili katalozima, ako se viđeno ne uklapa u vaš stambeni prostor. Nolte kuhinje možete planirati i kombinirati prema svojim potrebama, jer su rađene u blokovima, i svaki blok viška možete izostaviti, ali i svaki neispunjeni kutak zatvoriti nekim izabranim blokom. Stručnjaci za ove kuhinje će doći, izmjeriti vaš prostor, uzeti u obzir vašu viziju i u 3D formatu vam predstaviti najidealnija rješenja.

Nolte kuhinje (Nolte Kuchen) već 50 godina dominiraju njemačkim tržištem i izvoze se u preko 40 zemalja, a tražene su upravo zbog fleksibilnosti i prilagodljivosti svakom prostoru. Ove kuhinje ispunjavaju sve vaše potrebe, a pokrivaju sve, od 3D prijedloga, do prijevoza i montaže blokova u vašem domu, uključujući i priključke za struju, plin, vodu, a dodatak ponudi mogu biti kućanski uređaji (bijela tehnika) renomiranih svjetskih proizvođača. To se zove kompletna usluga, jer vaše zadovoljstvo je na prvom mjestu.

Nolte kuhinje imaju raznih prigodnih i redovnih akcija

Redovne cijene kao i popuste pratite na službenim web stranicama jer nikada ne znate kada ćete uloviti neke popuste. Nolte kuhinje imaju raznih prigodnih i redovnih akcija i popusta, pa čak i gratis poklona na obavljenu kupnju. Prilikom otvorenja novih centara često su sve kuhinje na popustu i uvijek ih prate neki gratis pokloni, a dobivate i besplatne izmjere, besplatno projektiranje kuhinje (spajanje kompatibilnih i odgovarajućih blokova) besplatna dostava i besplatna montaža.

Nolte kuhinje svake godine usavršavaju svoje kuhinje novim, posve inovativnim idejama ili izbacuju nove modele, pa su stariji modeli uvijek na popustu, a tu su i redoviti popusti, akcija za svaki važniji blagdan, Božić, Novu godinu, jubilej proizvođača ili neku drugu prigodu. Svaka akcija je prigoda da uštedite, da dobijete točno ono što želite po puno povoljnijoj cijeni. I sama mogućnost da kupite samo blokove koje trebate i da nađete element za mjesto u koje ništa drugo ne stane je svojevrsna ušteda.

Kolika je zapravo cijena Nolte kuhinje

Svi se pale na vizualni dojam i govore “koliko para, toliko muzike”, dok proizvođači uvijek kažu da nude “najbolji omjer cijene i kvalitete” vas uvijek zanima kolika je zapravo cijena Nolte kuhinje. Ako u jednoj ponudi možete birati između 1 000 različitih elemenata, cijena će ovisiti o broju i vrsti odabranih blokova koji će sačinjavati kuhinju po vašoj želji i po mjeri vašeg prostora koji namještate i uvijek će biti povoljna jer dobivate lijepu i funkcionalnu kuhinju.

Nolte kuhinje imaju još jednu veliku prednost, ako se jedan blok na bilo koji način ošteti, on je lako zamjenjiv, pa je cijena takve kuhinje i dugoročno najisplativija. Ako odlučite adaptacijom proširiti svoj kuhinjski prostor jer vam se obitelj povećala, ne morate kupovati novu kuhinju, kupit ćete samo dodatne blokove po svom vlastitom izboru ili prema prijedlozima projektanta vaše kuhinje. Birati možete i po boji, posebnim elementima i dodacima ili možete u cijelosti prihvatiti prijedlog nolte projektanta.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

5 + 2 =