Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Pevec kuhinje

Pevec kuhinje

Pevec kuhinje, jednostavni izbor kuhinja

Većina nas mašta o savršenoj kuhinji koja je centar našeg doma. Bez obzira na veličinu kuhinje, uvijek možemo postići onaj savršeni i funkcionalni oblik. Izbor kuhinja je danas veći nego ikada prije, što ponekad može otežati odabir. Svaki tip i oblik kuhinje donosi svoje prednosti i mane, zato je najbolje prije odluke posavjetovati se sa stručnjakom. Kako možemo dobiti idealnu kuhinju? Kod kuhinje bitno je znati kakav koncept želimo i imati unaprijed određene mjere. Naravno, nisu svi orijentirani na savršenstvo i ima ljudi koji žele samo običan izbor koji je funkcionalan.

U slučaju da ste u potrazi za jednostavnim izborom kuhinja, i da želite samo osnovno, tada Vam Pevec kuhinje mogu biti dobar izbor. Iako su se Pevec kuhinje minimalizirale, ukoliko Vam je potrebno osnovno možete pronaći ono što Vam je zaista potrebno. Moramo naglasiti kako Pevec nudi impresivan asortiman kuhinjskih pomagala i bijele tehnike, no kada pričamo o samim kuhinjskim elementima možda se nećete usrećiti. Trenutne kuhinjske ponude su idealne za opremanje manjih životnih prostora i cijena takve kuhinje iznosi 3.500 kuna.

Pevec kuhinje, oblici kuhinje

Većinom smo naučeni na linearni oblik kuhinje koji sadrži sve potrebne elemente, radnu površinu i kuhinjske aparate u jednom cijelom nizu. Navedeni oblik je karakterističan za manje i fuge kuhinje. Zadnjih godina se primjećuje trend sve većih kuhinja, što donosi zanimljive oblike koji nisu česti u našim domaćinstvima. Galerijski oblik je kuhinja koja je raspoređena na dvije suprotne strane i po svojoj učinkovitosti nadmašuje linearni oblik. Navedeni tip kuhinje omogućuje više prostora, donosi povećanu funkcionalnost i bolju iskoristivost prostora. Kuhinja u slovu U je isto novitet u uređenju na našim prostorima. Kuhinja koristi 2 ili 3 zida i donosi veliku radnu površinu i mnogo prostora za pohranu. Idealno rješenje za male i velike kuhinje.

Kuhinja u slovu L je poznati stil kuhinje, i često je veoma zastupljen u mnogim domaćinstvima. Zahtjeva malo prostora, koristi se u zatvorenim ili poluotvorenim varijacijama i veoma je funkcionalna. Pevec kuhinje Vam mogu ponuditi da pronađete ono što Vam je potrebno pri uređenju navedenih oblika. Za kraj, imamo kuhinje s otokom koje su iznimno popularne. One se često rade prema otvorenom konceptu jer povezuju kuhinju s ostatkom domaćinstva, no navedene kuhinje jedino funkcioniraju u većem prostoru. Nažalost, Pevec kuhinje Vam ne mogu ponuditi sve navedene oblike kuhinje, ali Vam sami Pevec može omogućiti opremanje kuhinje.

Pevec kuhinje, odabir najbolje kuhinje

Kada mijenjate kuhinju, uvijek se postavlja pitanje kako odabrati idealnu kuhinju? Odgovor je u većini slučajeva kuhinja po mjeri. Kuhinje po mjeri omogućuju maksimalnu iskoristivost Vašeg prostora i mogu se odrediti prema gore navedenim oblicima kuhinje. Svaka kuhinja mora sadržavati zonu za pohranu namirnica, zonu za pranje suđa, zonu za pripremu hrane, zonu za spremanje, zonu za pečenje ili kuhanje. Sve navedene zone moraju imati svoje pripadajuće elemente ili aparate. Pevec kuhinje Vam omogućuju da napravite savršen raspored zona bez previše muke.

Neovisno o tome kakav raspored i tip kuhinje odabrali, veoma bitna stavka ja sami materijal kuhinje i radna ploča. Navedeno ćete birati prema vlastitim željama i mogućnostima, ali i prema tome koliko vremena provodite u navedenoj prostoriji. Na kraju, kada odaberete sve i kada ste si organizirali sve bitne stavke u Vašoj kuhinju, tada slijedi izbor kuhinjskih aparata koji se moraju mjerom i bojom uklapati u novi izgled. Pevec kuhinje Vam mogu ponuditi odličan izbor kuhinjskih aparata koji će se uklopiti u svaku kuhinju.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

7 + 5 =