Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Bauhaus kuhinje blok, akcija, cijena

Bauhaus kuhinje blok, akcija, cijena

Zašto odabrati Bauhaus kuhinje?

Bauhaus je na hrvatskom tržištu prisutan već 22 godine, i kao takav se specijalizirao za uređenje radionica, kuća i vrta. Iako nije riječ o klasičnoj trgovini sa namještajem, Bauhaus u svojoj ponudi nudi 15 različitih odjela koji su prilagođeni za svačije potrebe. Široki asortiman proizvoda omogućuje bezbrojne kombinacije koje možemo upotrijebiti u unutarnjem ili vanjskom uređenju. Bauhaus se može pohvaliti s preko 120.000 proizvoda koji su raspoređeni na 15 različitih odjela. Ukoliko ste u potrazi za dobrom kuhinjom, Bauhaus kuhinje bi mogle biti dobar odabir.

Što sve nude Bauhaus kuhinje? U svojoj ponudi, Bauhaus nudi tri različite vrste kuhinja: Blok, kutne i mini kuhinje. Njihova ponuda ne prestaje na vrstama kuhinja, već se proširuje i na navedeno: Izbor kuhinjskog namještaja, izbor kuhinjskih aparata, izbor kuhinjskih radnih ploča, izbor sudopera i slavina, izbor kuhinjske ventilacije i izbor kuhinjskog pribora. Uz navedeno, olakšana Vam je mogućnost kombiniranja i kreiranja kuhinje iz snova. Sve kuhinje u Bauhaus-u se mogu raditi po mjeri. Plan samog projektiranja i razvijanja radite u poslovnici uz pomoć Bauhaus stručnog tima.

Bauhaus kuhinje ponuda

Bauhaus ponuda kuhinja je svakako impresivna ako uzmemo u obzir da nije riječ o salonu namještaja ili specijaliziranoj trgovini. Bauhaus kuhinje sadrže sljedeći izbor: Blok kuhinje, kutne kuhinje i mini kuhinje. Blok kuhinje su kompaktne i cjelovite i često na tržište dolaze bez dodatnih kuhinjskih aparata. U Bauhaus-u pronalazimo izbor od 49 blok kuhinja koje se mogu odabrati po kategoriji, širini, cijeni i opremi. Kutne kuhinje su poznate po svom ergonomskom rasporedu i savršenom trokutu koji omogućuje bolje kuhanje i veću funkcionalnost.

U Bauhaus-u pronalazimo izbor od 4 kutnih kuhinja koje se također mogu odabrati prema kategoriji, širini, cijeni i opremi. Zadnji izbor kuhinja pripada na mini kuhinje. Mini kuhinja je savršen izbor ukoliko imate skučeni prostor u kojemu želite kreirati funkcionalnu kuhinju. U Bauhaus-u pronalazimo izbor od 12 mini kuhinja koje se isto tako odabiru prema kategoriji, širini, cijeni i opremi. Iz priloženog možemo vidjeti kako su Bauhaus kuhinje dostupne, i kako nude široku mogućnost izbora. Veliko olakšanje je mogućnost kombiniranja, što znači da možete napraviti jedinstvenu kuhinju po sasvim pristupačnim cijenama.

Bauhaus kuhinje cijena

Cijena svake kuhinje će ovisiti o njenim mjerama i dodatnoj kuhinjskoj opremi. Mnogi radije odabiru kuhinje koje već sadrže opremu, jer je riječ o jeftinijem izboru. Bauhaus kuhinje dolaze s energetskim certifikatima i jamstvima koja su dokaz njenih performansi. Bauhaus kuhinje sadrže detaljan opis svake kuhinje, što znači da već unaprijed možete znati što Vas očekuje i kakve prilagodbe možete raditi. Slijedi najvažnije pitanje, koje su cijene navedenih kuhinja i da li su one prihvatljive? U usporedbi s cijenama u salonima namještaja ili specijaliziranih trgovina, cijene su itekako pristupačne.

Za jednostavnu blok kuhinju koja nije opremljena s dodatnim kuhinjskim aparatima izdvojit ćete 1.590 kuna. Cijena osnovne kutne kuhinje sa perilicom posuđa, pećnicom i napom iznosi 2.000 kuna. Ako želite kupiti osnovnu mini kuhinju koja sadrži osnovne aparate, tada morate izdvojiti do par tisuća kuna (ovisno o prostoru). Cijene navedenih kuhinja su okvirne, što znači da se one mogu mijenjati ovisno o veličini, materijalu, kuhinjskim aparatima i dodacima. Da li je Bauhaus dobar izbor ukoliko želite novu kuhinju? Odgovor je da. Uz samo malo truda možete dobiti kuhinju vrhunskih performansi koja će vas služiti godinama.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

7 + 3 =