Select Page

Trebate kuhinju po mjeri?

Prima kuhinje blok, akcija, cijena

Prima kuhinje blok, akcija, cijena

Blok Prima kuhinje ponuda

Blok Prima kuhinje u svojoj ponudi ima vrlo raznolik izbor. Možete birati prema boji, dimenzijama, visini i širini, te dubini, no možete birati i prema kriteriju standardnih kuhinja i hit kuhinja. Unutar ponude hit blok kuhinja možete pronaći blok kutne kuhinje koje mogu biti izrađene i po mjeri.

Upravo to što Prima izrađuje kuhinje po mjeri njena je prednost u svojoj ponudi u odnosu na druge ponude. Dostava i montaža nije uključena u vrijednosti odabrane kuhinje, a uvjeti za dostavu i montažu ovise o nekoliko faktora. Za dostavu je važna udaljenost, a za montažu kompleksnost slaganja kuhinje koja se mjeri prema vrijednosti kuhinje, što skuplja kuhinja, to je veće cijena montaže.

U ponudi blok Prima kuhinje možete odabrati samo elemente, no neke blok kuhinje u cijenu imaju uračunate i aparate, korito za sudoper i ostale dodatke. Možete koristiti i Prima stručnjake koji vam mogu pomoći oko izmjere i odabira kuhinje kako biste kupili kuhinju koja vam se sviđa i koja će odgovarati prostoru u vašem domu.

Blok Prima kuhinje akcije

Na službenoj web stranici Prima kuhinje su vam detaljno objašnjene i prilikom kupovine možete ostvariti dodatne uštede i do 40%. U ponudi su vam opcije plaćanja karticama jednokratno ili na rate, od 2 do 24 rata. Pripazite samo jer neke kartice imaju ograničeni maksimalan iznos za plaćanja na rate, a to možete provjeriti sa svojom bankom ili kartičnom kućom.

U odjelu Akcija Prima kuhinje se mogu pronaći i na sniženju sa značajnijim uštedama. Cijene koje su istaknute već su izračunate koliko blok kuhinja iznosi u akciji, a posebno je izražena ušteda u postotnom iznosu kako biste znali koliko iznosi vaša ušteda.

Provjerite i dostupnost odabrane blok kuhinje u vašem gradu ili gradu koji je vam najbliži jer će vam tada i dostava biti jeftinija, ali i troškovi prijevoza ukoliko sami organizirate prijevoz. Nema previše smisla da odaberete neku kuhinju koja je dostupna na primjer u Slavoniji, a vi ste u Dalmaciji, na kraju bi vas prijevod došao koliko ste uštedjeli u akcijskoj cijeni.

Blok Prima kuhinje cijene

Cijene za blok Prima kuhinje su raznolike, sve ovisi kakvu kuhinju želite, koje dimenzije, od kakvog materijala, da li su u cijenu uključeni i aparati. Također cijena ovisi i o tome da li je kuhinja koju ste odabrali pod akcijom ili nije.

Naravno da cijene mogu biti i niže i više, sve ovisi kakvu kuhinju odaberete. Na primjer raspon cijena kod odabira Hit kuhinja, odnosno kuhinja koje se najviše prodaju je između 3000 i 9.000 kuna. Dok je raspon cijena za Standard ponudu blok kuhinja između 4.000 i 15.000 kuna.

Cijena koju ćete platiti ovisi dakle o vašem odabiru, no prvenstveno ovisi o tome koliko ste spremni platiti za kuhinju u kojoj ćete uživati narednih desetljeća ili barem par godina, ovisno koliko često ste u mogućnosti obnavljati i investirati u kuhinje. Prima kuhinje su vrlo kvalitetne kuhinje koje zasigurno nećete promijeniti za nekoliko godina, stoga se isplati investirati u kvalitetnu kuhinju koja će vam se sviđati i u kojoj ćete rado boraviti i pripremati svoja omiljena jela.

Tagovi:

Trebate kuhinju po mjeri?

Retro kuhinje

Retro kuhinje

Mode i trendovi u svemu, pa i u izboru namještaja se stalno mijenjaju i ma koliko modernitet progresivno izbacivao nove stilove, neki stari stilovi prežive sve promjene i nije da postanu klasik, ali s

Nord kuhinje

Nord kuhinje

Nord kuhinje blok imaju prednosti u odnosu na druge vrste kuhinja jer se izrađuju kompaktnih dimenzija i savršene su za male prostore u kojma nema puno mjesta za veći broj kuhinjskih elemenata. Optima

Obratite nam se za sve upite

Na sve upite odgovaramo žurno u toku radnog dana, a ponudu šaljemo unutar jednog radnog dana.

3 + 9 =