Select Page

Hvala na kontaktu.
Ubrzo ćemo Vam se povratno javiti.

kuhinje puno drvo

Kuhinje od punog drveta

Danas možemo birati sirov izgled, rustikalni stil, savršeno obrađeno drvo s visokim sjajem. Saznajte zašto su kuhinje od punog drveta tako popularne.

kuhinje medijapan

Kuhinje od medijapana

Medijapan je već dugo vremena jedan od glavnih materijala u kuhinji. Svatko tko je ikada vidio kuhinju čistih i urednih linija se zapitao od čega je ona napravljena – odgovor je od medijapana.

kuhinje iverica

Kuhinje od iverice

Iverica se može pronaći na popustima od 30-50%. Iako zvuči primamljivo, važno je naglasiti kako se funkcionalne kuhinje ne biraju po cijenama, nego po funkcionalnosti.

kuhinje iveral

Kuhinje od iverala

Iveral je ime za oplemenjenu ivericu. On je obložen dekor papirima koji su prethodno bili impregnirani s melaminom. Iveral se veoma često koristi za izradu namještaja.

kuhinje akril

Kuhinje od akrila

Što je zapravo akril? Akril se može opisati kao sjajan i isto tako netoksičan proizvod koji je karakterističan po svojoj glatkoj i ravnoj teksturi koji ostvaruje dojam zrcala.

furnir kuhinje

Kuhinje od furnira

Donec lectus eros, varius sed bibendum in, vulputate id turpis. Nunc scelerisque tellus sed orci molestie ornare. In feugiat auctor augue, sed pellentesque nunc.